Wat houdt de shoot in?

De tijd gaat super snel! Jouw zoon of dochter is alweer bijna 1 jaar. Dit is natuurlijk een geweldige gelegenheid om een Cake Smash Shoot te doen! Waarschijnlijk de eerste kennismaking met het proeven van taart en dan nog eentje die helemaal voor jouw kindje is! Deze momentjes ga ik vastleggen. In een feestelijke setting maken we dan de leukste foto’s. Vies worden mag natuurlijk!
Deze fotoshoot kun je het beste inplannen ruim voor de 1e verjaardag zodat je de foto kunt gebruiken als originele uitnodiging voor de verjaardag. Hier heb ik een speciaal pakket voor samengesteld.

Deze shoot duurt ongeveer 45 minuten en vindt altijd plaats in mijn studio. Op het moment dat jullie binnenkomen staat er een prachtige set klaar met vlaggetjes, ballonnen, achtergrond en natuurlijk de taart! In overleg stemmen we de kleuren op elkaar af.

Xavi-Facebook-adv

Wat zijn de kosten van deze shoot en wat krijg ik hiervoor?

  • Deze shoot kost 99 euro
  • Een fotoshoot van ongeveer 1 uur
  • ”smash” Cup Cake (large)*
  • 5 digitale foto’s hoge resolutie
  • een digitale uitnodiging*
  • 6 heliumballonnen*

* kleuren in overleg

Om teleurstellingen te voorkomen (en zodat ik iedereen blij kan maken!) graag op tijd boeken. Het liefst een maand van te voren.

Aanbetaling van 25 euro is bij deze fotoshoot verplicht.

 

Twee weken na de fotoshoot, na betaling van de factuur, ontvang je een link naar een internetpagina waar je de foto’s op je gemak kunt bekijken.
De fotobestanden worden 1 jaar bewaard, daarna worden ze verwijderd en zijn ze niet meer na te bestellen.