Wat houdt de shoot in?

Nog maar net geboren, zo lief en zo klein …  Newborn fotografie is een specialisme. Het richt zich op de slapende baby tussen de 6 en 12 dagen oud. Dan is de baby nog klein genoeg om hem of haar in de foetus houding te kunnen fotografen.

We maken de studio heel warm en nemen uitgebreid de tijd. Deze fotoshoot kan soms wel twee tot drie uur duren. Tussendoor slaapt de baby en is er ruimte om te knuffelen, te verschonen en te voeden. Het is belangrijk om veel geduld te hebben. De baby bepaalt het tempo van de shoot. Het is belangrijk dat we een rustige atmosfeer creëren voor de baby. Broertjes en/of zusjes kunnen ook beter even niet aanwezig zijn, alleen tijdens het gedeelte waar we ze samen met de newborn fotograferen.

Ik heb heel veel leuke speciale accessoires om uit te kiezen. Meestal proberen we twee tot drie verschillende setjes op te bouwen. Maar alles hangt af van de bui en het slaappatroon van de baby!

De Newborn shoot vindt plaats in mijn studio aan huis  in Schagerbrug, vlakbij Schagen. Ik stuur je van te voren een duidelijke instructie brief zodat je precies weet hoe de shoot gaat verlopen, wat je kan verwachten en hoe je de shoot kunt voorbereiden.

Het is noodzakelijk om deze shoot al te plannen als je nog zwanger bent en het mij direct te laten weten als je bent bevallen, dit om teleurstellingen te voorkomen! Het is natuurlijk lastig om voor deze fotoshoot een exacte datum in de agenda te schrijven. Ik noteer jouw uitgerekende datum zodat ik er rekening mee kan houden. Wanneer je dan bevallen bent laat je mij dat gelijk weten. Laten we dan zo snel mogelijk contact hebben om een exacte datum af te spreken.  Deze speciale periode is heel kostbaar en is heel snel weer voorbij.

De Newbornshoot bestaat uit foto’s van de Newborn alleen en eventueel ook in combinatie met broertje(s)/zusje(s) en met ouders.

Tarieven Newborn Fotoshoot

Een Newborn Fotoshoot kost 195 euro.
Deze shoot duurt gemiddeld 2 à 3 uur.
De prijs is inclusief 10 digitale fotobestanden in hoge resolutie op USB-stick

Twee weken na de fotoshoot, na betaling van de factuur, ontvang je een link naar een internetpagina waar je de foto’s op je gemak kunt bekijken.
De fotobestanden worden 1 jaar bewaard, daarna worden ze verwijderd en zijn ze niet meer na te bestellen.