Joehoe! Je bent zwanger!

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Zo bijzonder! Ik hoop dat je ervan kunt genieten! Rond week 32-36 is je buik het mooiste om te fotograferen. Een zwangere buik is natuurlijk heel speciaal om op de foto te zetten. Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om van elke zwangere vrouw  foto’s te maken waarop ze oprecht trots kan zijn. Samen kunnen we een mooie herinnering maken van deze 9 maanden. Je kunt denken aan een announcement van je zwangerschap of bijvoorbeeld voortgangsfoto’s. Ook een hippe before & after foto is mogelijk. Deze foto’s maak ik in mijn eigen studio of op locatie (op het strand bij zonsondergang!). We bespreken van te voren wat voor soort shoot jij graag zou willen. Je kunt kiezen voor klassiek zwart wit met blote buik, maar ook voor een glamour zwangerschapsshoot. Ik heb meerdere wraps en stoffen in de studio die we prachtig om je heen kunnen wikkelen.  Ik sta open voor jouw ideeën en samen maken we er iets heel  moois van. Deze foto’s kan je eventueel ook gebruiken als geboortekaartje, of juist mooi combineren met een Newbornshoot. Het is leuk als je partner er ook even bij komt zodat ik jullie samen kan vastleggen. Dit zijn vaak hele waardevolle foto’s. Je krijgt voor de shoot een duidelijke instructiebrief waarin staat hoe jij je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op deze shoot. Meestal duurt deze shoot ongeveer 1 uur.

Indien gewenst is het mogelijk om een visagiste/haarstyliste bij te boeken.

Twee weken na de fotoshoot, na betaling van de factuur, ontvang je een link naar een internetpagina waar je de foto’s op je gemak kunt bekijken.
De fotobestanden worden 1 jaar bewaard, daarna worden ze verwijderd en zijn ze niet meer na te bestellen.

Wat kost het?

Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Weekendtoeslag 15 euro
Visagie + haarstyling 45 euro (op basis van 2 personen)

Fotoshoot met digitale foto’s

fotoshoot-basis-digitaalfotoshoot-basis-digitaalfotoshoot-standaard-digitaalfotoshoot-uitgebreid-digitaalfotoshoot-luxe-digitaal

Wil je, behalve de digitale bestanden, ook fotoafdrukken? Dat kan!

Fotoafdrukken van reeds afgenomen digitale bestanden:
10 afdrukken (13×18) 15 euro
15 afdrukken (13×18) 20 euro
20 afdrukken (13×18) 25 euro

5 afdrukken (20×30) 20 euro
10 afdrukken (20×30) 37,50
15 afdrukken (20×30) 42,50

Fotoshoot met afdrukken

fotoshoot-basis-afdrukkenfotoshoot-standaard-afdrukkenfotoshoot-uitgebreid-afdrukkenfotoshoot-luxe-afdrukken

Wil je, behalve fotoafdrukken, ook digitale bestanden? Dat kan!

Digitale bestanden van de fotoshoot met afdrukken:
losse digitale bestanden 15 euro per stuk
5 digitale bestanden 50 euro
10 digitale bestanden 100 euro
15 digitale bestanden 150 euro
alle digitale bestanden 175 euro